Zsírvesztés tinédzser


zsírvesztés tinédzser

A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el A kalória az energia egy mértékegysége, melyet az ételekkel bevitt és a mozgással ledolgozott energiamennyiség mérésére szokás használni. A kalóriák számolása különösen a fogyókúra során fontos, ám ilyenkor sem mindegy, hogyan csinálod.

Általános szabály, hogy ha több kalóriát viszel zsírvesztés tinédzser a szükségesnél, akkor hízol, ha kevesebbet, zsírvesztés tinédzser fogyni fogsz, ha zsírvesztés tinédzser a két mennyiség nagyjából egyezik, akkor tartod a súlyodat.

zsírvesztés tinédzser

Mennyivel kell azonban csökkenteni a kalóriákat, ha fogyni szeretnél? Mennyi kalória kell a fogyáshoz?

zsírvesztés tinédzser

Egy kiló zsír leadásához nagyjából kalória hiányának a megteremtésére van szükség, ám nem lehet mértéktelenül, ötletszerűen csökkenteni a bevitelt, sőt, egyik napról a másikra is felesleges eredményeket remélni. Használd inkább a következő képletet a számodra szükséges minimális mennyiség kiszámolására.

zsírvesztés tinédzser

Kezdésként mérd meg a testsúlyodat kilogrammban, a magasságodat centiméterben, aztán számolj. Tehát ennyit akkor is elégetsz, ha csak fekszel az ágyban.

zsírvesztés tinédzser