Zsírégetés fitbitben


Február Fitneszkarkötő adataiból derült ki a terhesség A Fitbit nevű okoskarkötőt rengetegen használják napi aktivitásuk, sporttevékenységük eredményeinek követésére.

10 módszer a fogyáshoz járással

Egy amerikai pár először azt hitte, meghibásodott az egyik karkötőjük, ám végül kiderült, ennél sokkal többről van szó. Horowitz Katalin Ajánlom David Trinidad lelkes Fitbit-felhasználó volt, az eszköz segítségével rendszeresen számon tartotta, hogy egy nap hányat lépett, mennyi kalóriát használt fel és hogyan változott a szívverése a nap során.

Ez az intelligens vízálló karkötő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek jobban figyelemmel követni mind az edzéseidet, mind a testedet. Az említett funkciók közé tartozik pl. Ezen kívül Fitbit Pay-t és zsírégetés fitbitben 7 napos üzemidőt is kínál, ami megfelelő komfortot biztosít utazás esetén, valamint még több inspirációt a kitűzött célok eléréséhez. Pulzus nyugalmi állapotban Tartsd a kezeden a Fitbit Charge 4-et egész nap és egész éjjel, kövesd figyelemmel a nyugalmi állapotú pulzusodat, az egész napos szívaktivitást, valamint az egészséged, illetve az általános erőnléted terén elért eredményeidet.

Nagyon megszerette az eszközt, ezért feleségét, Ivonne-t is meglepte egy Fitbittel. A karácsonyi ajándék azonban, úgy tűnt, hibás adatokat rögzít. A párnak ugyanis feltűnt, hogy Ivonne szívritmusa jóval a normál érték felett volt, az eszköz pedig azt is jelezte, hogy a nő több mint 10 órányi zsírégető aktivitást végzett, annak ellenére, hogy nem zsírégetés fitbitben többet a korábban megszokottnál.

Honor blog

A Reddit egyik felhasználója hívta fel rá a házaspár figyelmét, hogy elképzelhető: nem az eszköz hibásodott meg, hanem valami másról van szó. Esetleg lehet, hogy terhes?

A Fitbit szoftverével való szinkronizáció is gond nélkül ment, annyira patent módon amúgy, hogy amikor először bekapcsoltam a Charge 4-et, akkor már ugrott is fel a telefonomon egy ablak, hogy helló, itt egy Fitbit a közelben, akarod hozzá letölteni a szoftvert? Akartam, onnantól még két kattintás és máris ment minden, mint a karikacsapás.

Ivonne és David ennek hatására jelentkeztek be az orvoshoz, és hamar ki is derült, hogy a nő valóban kisbabát vár. A Mashable bloggerei megkeresték a Fitbit szóvivőjét, aki elmondta, korábban még nem volt példa hasonlóra, azonban hozzátette, a felgyorsuló szívverés miatt sokan alaposabban utánanéznek egészségi állapotuknak.

Jóga fogyásra ♥ Fantasztikus zsírégető jóga workout

Trinidad és zsírégetés fitbitben külön Twitter- és Instagram-csatornát is létrehoztak, ahol a babával kapcsolatos hírekről számolnak be. Ide került fel az alábbi fotó is, amelyen a büszke leendő nagyszülők láthatók, miközben a jó hírt olvassák. A kisbaba idén októberben születhet meg.