Yohimbine zsírégetés, Yohimbine adag a zsírégetés érdekében - Több mozog, hogy lefogy


Zsírégető táplálékkiegészítők 2: Termogenikus zsírégetők Szentgyorgyi Romeo Yohimbine zsírégetés, Táplálékkiegészítő, 18 hozzászólás Zsírégető termogenikus hatással. Egy újabb fogalom, amivel jó ha megismerkedsz. Mint mindennek, ennek is megvannak a szabályai, hogy használd, hogyan növeld vele a zsírégető edzés, a kondizás hatékonyságát. Szeretném, ha tudnád, hogyan hat a szervezetedre, mert minél hatékonyabb valami, annál nagyobb kárt tud okozni, ha hülyén nyúlsz hozzá. Ez fokozottan igaz a termogenikus zsírégető táplálékkiegészítő alkalmazására.

Kérgét régóta használják különböző betegségek kezelésére, főként a potenciazavarok elhárítására. Potenciafokozó hatása elsősorban erekciós problémákkal rendelkező yohimbine zsírégetés jön létre.

súlycsökkenés mb-ben

A yohimbe hatóanyagai indol alkaloidok, ilyenek az yohimbine zsírégetés. Amit az adott terméken mindig figyeljünk az az aktív hatóanyag, a yohimbine tartalom és sosem annak teljes yohimbe tartalma.

súlyosabb időszakokat okozhat-e a fogyás

A yohimbine hatásmechanizmusa nagyvonalakban a következőképp fest. A katekolaminok, így az adrenalin és noradrenalin az un adrenerg-receptorokhoz kötődnek, melyek lehetnek alfa- és béta-receptorok.

súly rutin a fogyáshoz

A szabályozás leegyszerűsítve, hogy a béta-receptorok fokozzák, az alfa-receptorok gátolják a zsírbontást, többek közt a zsírszövet lebontásáért felelős un. A dolog még szempontunkból annyiban kiegészítendő, hogy az alfa-2 receptor stimuláció negatív feedback mechanizmusként gátolja a noradrenalin felszabadulást.

A yohimbine hatásmechanizmusa, hogy alfa-2 receptor antagonista, az elsősorban preszinaptikus alfa-2 receptorokat blokkolva, ezzel felfüggeszti a noradrenalin e receptorok által történő megkötését és emeli annak szintjét.

sbf fogyás

Egy kapcsolódó vizsgálatban 20 nőt vizsgáltak. Három hétig napi kilokalóriás étrendet fogyasztottak. Az átlagos testtömeg vesztés 3. A yohimbine hatásos adagja 0.

Milyen a hatékony zsírégetés, milyen fontos szempontokat érdemes betartani: 1. Diéta 2. Mozgás: Aerob és súlyzós mozgásforma 3. Zsírégetők használata Már az elején leszögezzük, hogy a hatékony zsírégetés a három alappillér nélkül nehezen valósítható meg. Az alapvető cél a testzsír százalék csökkentése, tehát nem a testsúly csökkentése, mert testsúly csökkentést izomvesztéssel is el lehet érni ami nem jó!

A yohimbine egy relatíve biztonságos kiegészítő, amely normál dózisban egészséges embereknél nem szokott problémákat okozni. Azonban Máj- és vesebetegségek, magas vagy alacsony vérnyomás, cukorbetegség, pszichés problémák esetén valamint terhes és szoptató kismamák számára használata nem javallott! Megjelent: alkalommal.