Légsütő fogyni.


Szabó Eszter Csirketippek profiktól — ezeket tanuld meg, ha tökéletes sülteket szeretnél!

légsütő fogyni

Kényes fogás az olajban sült burgonya, ami talán csak frissen, melegen, jól megsózva finom. Néhány óra alatt könnyen kiszárad, amit a mikrózás csak tovább fokoz, nagyjából az ehetetlenségig.

Fish Hogyan főzzünk halakat egy légkondicionálóban

Alig hittük, hogy mégis van módszer, amivel kedvencünk úgy melegíthető újra, hogy közben az élvezeti értéke is megmarad. A sült krumpli sajnos remek fogás.

Imádják a gyerekek, légsütő fogyni a válogatós vendégek, és viszonylag semleges íze az egyszerű húsok mellett a különleges fűszerezéssel készülteket is tökéletesen lekíséri. Naná, hogy egy-egy nagyobb légsütő fogyni és vacsora után marad belőle egy halom, ami néhány óra után már leginkább hideg és száraz boszorkányujjakra emlékeztet. Senkinek légsütő fogyni kedve megenni, legalábbis azoknak nem, akik nem tudják, hogyan érdemes felmelegíteni a maradékot úgy, hogy a végeredmény igazán élvezhető legyen.

légsütő fogyni

A zero waste jegyében a TheKitchn stábja annak eredt nyomába, melyik ismert módszerrel lesz a legfinomabb az újramelegített sült krumpli. Négy módszert teszteltek úgy, hogy a hagyományos, mikrós melegítést meg sem próbálták, hiszen a mikróról köztudott, hogy minden hasonló alapanyag csak keményebben és szárazabban kerül ki belőle, ezért az eleve száraz falatoknak biztos, légsütő fogyni nem tesz jót.

A tesztelők mind a négy adaghoz ugyanonnan és ugyanabban az időpontban rendeltek burgonyát.

légsütő fogyni

A sült krumplit egy éjszakán át zacskóban tárolták a hűtőben annak érdekében, hogy valamennyi darab egyformán rémesre essen össze. Ezek után vágtak bele a tesztelésbe.

Szükséged lesz

Ekkora adagból biztosan marad. Pirítás a grillezőben A sütő grillfunkciója klassz melegszendvicsek és sajtcsipszek esetén, és a lefelé irányuló hő elég gyorsan ropogóssá tette a krumplit is. Ezt a módszert a csapat egyik tagja légsütő fogyni és gyorsasága miatt javasolta, más szempontból viszont mégsem lett tökéletes a végeredmény.

Ha ezt a módszert választanánk, akkor mindössze annyi dolgunk van, hogy tegyük a burgonyákat a lehető legközelebb a grillszálhoz, majd valamiképpen forgassuk is meg a darabokat.

légsütő fogyni

Annak érdekében, hogy a krumpli egyszerre legyen aranybarna és forró, a tesztben előbb a legalacsonyabb fokozaton sült, majd erősebb hő mellett 4 percen át. A végeredmény nagyon ropogós lett, de egyenetlenül sült meg, néhány darab gyöngy modiadie fogyás, a vastagabbak pedig nem sültek át megfelelően a megadott idő alatt.

Szabó Eszter Csirketippek profiktól — ezeket tanuld meg, ha tökéletes sülteket szeretnél! A forrólevegős sütő egyre népszerűbb konyhai eszköz.

A tesztelők hozzáteszik: a módszer jobb végeredménnyel is zárulhat, ha a krumplinak van ideje grillezés előtt szobahőmérsékletűre felmelegedni. Újramelegítés serpenyőben Az ötlet egyszerű és nem igényel még túl sok olajat sem: csak hevíts egy nagy, légsütő fogyni falú serpenyőt közepesen magas hőfokon; önts bele néhány evőkanál olajat; add hozzá a szomorú krumplidat; süsd meg, forgasd meg, és edd meg a boldog, új életre kelt hasábokat.

Mi az a légsütő és hogyan működik?

Bár ezt a módszert szerették a tesztelők, mégis akadt jobb. A sütés kissé tovább tart, mint az előző módszer esetében, ráadásul a serpenyő mérete a melegíthető mennyiséget rendesen lekorlátozza.

Légsütő receptek: Több mint alacsony kalóriatartalmú recept, zsírmentes és egészséges főzés az Airfryer XXL szakácskönyvvel Levegősütő receptkönyv Több mint finom és egészséges recept az Airfryer-hez zsírmentes főzéshez! Olyan rövid ideig olcsó Szeretne alacsony zsírtartalmú és finom ételeket készíteni, amelyekkel könnyen lehet fogyni?

A krumpli gyönyörű és ropogós lett, de kissé zsírosnak bizonyult — ami nem is csoda, hiszen kétszer sütötték meg olajban. Édesburgonyával légsütő fogyni működik. De mi lesz a hasábokkal a sütőben?

  • Fish Hogyan főzzünk halakat egy légkondicionálóban | Életmód
  • Zsírégető mellékhatások quora

Melegítsd elő a sütőt, terítsd ki a krumplit egy tepsibe, és hagyd, hogy megsüljön —  ennyi az egész. Még jobb, ha fóliával beburkolt rácsra kerülnek a darabok, így egyszerre több oldaluk melegedhet.

légsütő fogyni

Míg ez a módszer hosszabb ideig tartott, mint az eddigiek, megérte a néhány perc várakozást, és valószínűleg ez a legáltalánosabban elérhető lehetőség. Meg kell ugyan várni, amíg a sütő előmelegszik, de a kapott sült krumpli kívül rendkívül ropogós, belül pedig hihetetlenül puha.

Egy kis extra sóval pedig szinte ugyanolyan jó az íze, mint a friss krumplinak! A győztes: a forró levegős sütő A légsütő nagyon kézenfekvő válasznak tűnik a krumpli újramelegítésére, mert olaj sem kell hozzá, és nem melegszik évmilliókon át, de vajon nem száradnak-e ki benne a hasábok?

  • A sült krumpli is felmelegíthető úgy, hogy finom lesz a végeredmény – ez a legjobb módszer - Dívány
  • Sattu roti a fogyáshoz

A légsütőt néhány percig viszonylag alacsony hőmérsékletre kell melegítenünk, majd egyenletes rétegben adjuk hozzá a sült krumplitamit csak percig kell sütnünk. Az így újramelegített hasábburgonya íze ugyanolyan volt, mint a frissé, ugyanakkor ropogósabb lett, mint a sütőben sült krumpli.

légsütő fogyni

Természetesen ez a módszer a légsütő méretére korlátozza az adagot, de körülbelül ugyanannyi erőfeszítést igényel, mint a mikrózás, csak éppen szomorú, száraz végeredmény nélkül.