Karcsúsító emoji


karcsúsító emoji

Emoji Hunger Február 1, Túl lusta az olvasáshoz, túl lusta a beszélgetéshez, túl lusta az íráshoz. Az új időkhöz jön az élelmiszer-szállító rendszer, amelyen keresztül csak hangulatjelek segítségével rendelheti meg rendelését.

karcsúsító emoji

Tovább: Virtuális afrodiziakok - Ki használja hosszabb hangulatjeleket Szótlan tiltakozások - hangulatjelek Cserélje ki a szlogeneket Japánul a hangulatjelek piktogramok. Ez a szórakoztató képek könyvtára, amelyet a Whatsapp-on keresztül küldött szöveges üzenetekben használnak, forradalmasítja a kommunikációt. És most az a mód, ahogyan ételeket rendelünk.

karcsúsító emoji

A Fooji egy online platform, amelyen keresztül csak hangulatjelek segítségével rendelhet karcsúsító emoji szállításra. A menüben vannak olyan elemek, amelyeknek megfelelő ábrája van, például hamburger, tacos vagy tészta.

karcsúsító emoji

Az Ön választása alapján a kiválasztott specialitást kiszolgáló rendszerben részt vevő étterem működik. A képi nyelven kívül a szolgáltatás másik különbsége az egyszemélyes étkezés 15 USD-es ára.

karcsúsító emoji

Karcsúsító emoji Fooji júniusban kezdte meg működését, kezdetben New Yorkban. Az alkotók célja az, hogy promóciók révén oktatják a közönséget, mivel minden tíz megrendelés után az ügyfél megkapja az egyiket.

karcsúsító emoji

Egyelőre böngészhet a webhelyen, hogy többet megtudjon a kezdeményezésről - kattintson ide. Február Oszd Meg Barátaiddal.