Hörcsög fogyhat


Én is fogyás 30 napos kihívás segítséget kérni, habár látszólag nem sürgős esetről van szó engem nagyon zavar már.

hörcsög fogyhat

Kb 3 hete lett egy új hörcsögöm, akit nagy boldogan hoztam haza. Évek óta voltak hörcsögeim, azt gondoltam mindet ismerem, persze vannak személyiség jegyeik de nagyjából azért a szokásaik hasonlóak.

hörcsög fogyhat

Rettentően félős hörcsögről van szó, folyamatosan bujkált előlem, összerezzent minden hangtól pedig nincs gyerek, ketten élünk a lakásban. Azóta azért bizalmasabb lett velem, a hörcsöglabdába is bemászik ha a hörcsög fogyhat veszem nem harap de azért kicsit menekül, egyébként belemászik a kezembe ha nincs más útvonal azt hittem már kezdek vele megbarátkozni.

Pár napja viszont nagyon sokat beszél.

Allergia: Sokféle allergiát okozó anyag létezik, de az egyedi érzékenység eltérő lehet. A cédrusfa forgácsa allergiás reakciókat, légzési nehézségeket okozhat, ezért ne használjuk. A fenyőforgács valamivel jobb, de  legjobb papír alapú forgácsot, nyárfa- vagy keményfa forgácsot használni. Allergiát válthatnak ki bizonyos táplálékok.

AZ előző hörcsögöm is beszédes volt, de ő csak akkor ha szólt hogy menjek oda, vegyem ki, történjen valami stb. Egy hete volt nálunk vendég, itt is aludtak ezért egy ketrecben kitettem az előszobába 2 éjszakára, nappalra már hoztam is vissza.

hörcsög fogyhat

Mégse akartam hogy agybajt kapjanak éjszaka a vendégeim a kerekezéstől. Tudni kell hogy a hörcsögnek nagy háza van, több emeletes, több helyiség van benne, ezért számára a ketrec valószínűleg kicsinek hörcsög fogyhat, de látszólag nem viselte meg nagyon futkározott ugyanúgy a ketrecben található kerekében is. Most már a 4.

hörcsög fogyhat

Ma pont kitakarítottam az alsó részt, ahol általában alszik meg az élelmét tartja és végig felháborodottan csipogott. Az hörcsög fogyhat csövek takarítása közben még hangosabban magyaráz.

Visszaengedtem a kitakarított részbe, adtam neki új kaját és miközben bepakolta a szájába, közben is végig csipogott.

Ez már szerintem nem normális, kb másfél órán keresztül. Értem én, leválasztom a ketrecet ha ennyire zavarja A kérdésem inkább az lenne, hogy szerintetek létezik hisztis, panaszkodó hörcsög?

hörcsög fogyhat

Takarítom mindig, van vize, salátát, gyümölcsöt is kap, de úgy érzem semmi se jó neki. Az előző hörcsögeim szerettek itt élni, de ő olyan mintha elégedetlenkedne folyamatosan.

hörcsög fogyhat

Nem emlékszem hogy a többi hörcsögnek ennyi idő kellett volna, hogy megszokja a helyét. Találkoztatok már hasonló személyiségű hörcsöggel?

Ha egy hörcsög atkás, akkor általában vakarózik, piros pöttyök jelenthetnek meg a bőrön, a bunda kihullhat és korpásodhat, illetve fogyás is felléphet. Okozhatja gyenge immunrendszer, stressz, de összeszedheti alomtól, ételtől vagy fajtárstól, de kiválthatja a túl ritka és a túl gyakori takarítás egyaránt.