Herbaslim te


fogyás ubud bali

Gyártók FitLine A FitLine termékeket gyártó PM-International 11 évvel ezelőtt alakult Németországban azzal a céllal, hogy ráirányítsa az emberek figyelmét az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a megelőzés fontosságára. A cég herbaslim te természetes alapanyagokból bio-gyümölcsökből zöldségekből és növényi hatóanyagokból, tartósító- és színező anyagoktól mentesen állítja elő termékeit, saját üzemében.

Nemzetközi ,orvoscsapata" speciális szabadalmaztatott felszívódási és hatékonysági technológiát dolgozott ki. Az elégedett vásárlók herbaslim te rengeteg sportoló és élsportoló magas száma, több mint 25 országban Európán át Észak-Amerikáig és Ázsiáig, bizonyítja a termékek minőségét és hatékonyságát.

A FitLine termékek rendelkeznek a következő minősítésekkel: GMP® - garantált minőség és biztonság A GMP Good Manufacturing Practice egy állandó kémiai, mikrobiológiai illetve fizikális kontrollt jelent, amelyet a legszigorúbb minőségi és tisztasági kritériumok alapján hajtanak végre.

Összetevők:

A FitLine cég annak érdekében, hogy termékei számára a legmagasabb minőséget, tisztaságot és biztonságot garantálhassa, széles körű biztonsági és minőségbiztosítási intézkedéseket vezetett be. A vállalat a nemzetközi GMP - irányelvek alapján termel, ezek a létező legszigorúbb minőségi és tisztasági követelményeknek felelnek meg. A termékeken látható pecsét is ezt bizonyítja.

fogyás kiegészítő verem

Az összetevő anyagok ellenőrzése sorána a VHO megállapította, hogy a termékek mentesek a pestizidenektől, a patogén csíráktól, a szennyeződésektől és NEM génmanipuláltak. A termék megfelel a Németországban érvényes élelmiszerjogi előírásoknak, a farmakológiai hatású anyagokra vonatkozóan.

Fitline Herbaslim tea

Emellett ezek semmilyen nandrolont és más anaboikát vagy gyógyszerhatású anyagot NEM tartalmaznak. Az említett eljárásokon túl, a FitLine vitamin termékeken mindmáig herbaslim te mondható tesztet végez a kölni Sportfőiskola, valamint a Biokémiai Intézet nemzetközileg jól ismert antidopping laboratótiuma.

layne norton zsírégetés

Csakúgy mint a sportolóknál, itt is a dopping mentesség kiszűréséről kapnak hiteles bizonyítványt termékeik. A FitLine termékek voltak az egyedüli táplálék-kiegészítők a —es athéni olimpián, amelyek fogyasztását a német sportszövetség a német atlétáknak engedélyezett. Németországban a sportolók több mint fele FitLine termékeket fogyaszt.

A A cég a külső ellenőrzést kiegészíti még egy belső, a törvény herbaslim te nem kötelező minőségvizsgálattal, mely intézkedések összessége ma világszerte egyedülállóvá teszi a FitLine termékek minőségi és biztonsági kontrollját.

A FitLine termékek biztonságos használatát garantálja több mint 25 ország nemzetközi élelmiszerbiztonsági hatósága is, valamint számos partnerrel való eredményes hosszútávú együttműködés. A táplálkozástan tudós Dr. Ha a sejtjeink egészségesek, akkor mi magunk is egészségesek vagyunk.

Az ayurvedikus orvoslásból eredő évezredes régi tudást a modern technológiát és kivonat-eljárásokat alkalmazva növelik herbaslim te természetes herbaslim te való felszívódást és az értékes összetevők hatását.

FitLine Herbaslim Tea (FitLine termĂŠk)

A hatás és a természetesség érdekében a zsírban oldódó anyagok jobb bevitelét segítő micellázási-eljárást alkalmazzák három fejlesztési lépésben: micellázás, mikromicellázás, és NanoSolve-Technológia.

Ezeket az eredményeket az egyes táp- illetve létfontosságú anyagok egymást erősítő szinergikus hatásával érik el. Az összetevők helyes herbaslim te olyan hatóanyagcsoport jön létre, amely a hatóanyagok egymásra kifejtett pozitív, erősítő szinergikus összjátékát eredményezi, mint egy igazi "csapatjáték".