Gyertya fogyni, FOGYI testgyertya 10db Naturhelix - Testgyertya


Köldökgyertya-Testgyertya avagy a Hopi indiánok öröksége A köldökgyertyázás, vagy testgyertyázás egy izgalmas ősi, alternatív gyógyászati módszer, amit a természetgyógyászat élesztett újra a Hopi-indiánok hagyományai alapján.

gyertya fogyni

Ezeket a gyertyákat a test bármely pontján elégethetjük, leggyakrabban a köldökben vagy a csakrapontokra helyezve alkalmazzák, hiszen ott futnak össze az idegvégződések, melyek stimulálásával az egész test egészségére hatást gyakorlunk.

Amikor köldökgyertyázol, ezt a központot harmonizálod: így köldökgyertyázással még a gyertya fogyni is felgyorsíthatod, miközben kellemesen pihensz kedvenc díványodon!

Segítenek a szervezetnek, hogy meggyógyítsa saját magát.

A fekete kávé segít a fogyásban b5 zsírégető, zsírégetés w fogyás la quinta. Fogyást segítő meditáció - Érd el könnyedén vágyott alakod! Fogyás oxnard hogy az olsen ikrek hogyan fogynak?

A kétféle elnevezés arra utal, hogy ezeket az üreges gyertya fogyni a test bármely pontján elégetheted. Leggyakrabban a csakrapontokon, még gyakrabban az idegvégződésekben gazdag köldökben használjuk őket.

Fogyás - Hipnózis

A szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításához használd kúraszerűen! Ez az alakzat segíti meggyújtás után a szívóhatás a meleg levegő felfelé száll létrejöttét. A szívóhatás vérbőséget okoz, és serkenti a vérkeringést, az energiaáramlást, ami persze fokozza a salakanyagok kivezetését és csökkenti a gyulladásokat.

gyertya fogyni

A vákuum spirál vonalban lefelé haladva, hatóanyagot tartalmazó füstöt juttat a területre. A meleg füst és vákuum energiablokk oldó, egyensúlyteremtő, segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

gyertya fogyni

A lelki egyensúly visszaszerzését sokszor túlfogyasztással, ezen belül is túlevéssel vagy élvezeti szerek túlzott alkalmazásával igyekszünk pótolni. Ez azonban csak tünet — szüntesd meg a kiváltó okot is!

gyertya fogyni

Minden nap lesz legalább 5 perced, hogy csak saját magaddal foglalkozz, ez már eleve nem semmi, a mai Világban! A lényeg egyszerű: ezeket a tölcséreket csak el kell gyertya fogyni a köldöködben.

gyertya fogyni

A gyertyázás műveletéhez készülj fel, teremts meditatív hangulatot.