Fogysz juharsziruppal, Fogyás, juharszirup segítségével | Diétázz TUDATOSAN!


A monodiéták között is talán az egyik legvitatottabb a juharszirup-diéta.

veszít a zsírból a menstruáció során

Vannak, akik őrültségnek, önsanyargatásnak, sőt, egyenesen életveszélyesnek tartják, míg mások hihetetlen fogyásról és panaszmentes kúráról számolnak be. Nem szeretnénk rábeszélni egy kétes fogysz juharsziruppal, de pánikot sem szeretnénk kelteni, ezért most bemutatjuk mindkét oldal érveit, és rád bízzuk az ítéletet: a juharszirup-diéta a megváltás az elkeseredett fogyni vágyóknak, vagy csak lépre csalja a gyenge akaratúakat?

Hét napig szirupon élni A juharszirupot már az fogysz juharsziruppal észak-amerikai indiánok is ismerték és használták.

fogyás holland mi

Az édes, ragacsos nedűt a juharfa lecsapolt nedvéből készítik. Mivel a lecsapolt folyadék nagy része víz, a szirupot forralással állítják elő.

hogy hívják a zsírégetőket

Egy liter juharszirup elkészítéséhez mintegy 40 liter juharnedvre van szükség, így nem csoda, ha a juharszirup ára igencsak borsos. A juharszirup-diéta csodafegyvere az édeskés koktél, amit másfél liter ásványvízből, milliliter juharszirupból, ugyanennyi citromléből és egy csipet Cayenne-borsból kevernek.

Ezt a keveréket hat részre osztva kell elfogyasztanod a nap folyamán, és a tíznapos diéta első hét napján nem is vehetsz semmi mást magadhoz, legfeljebb ásványvizet és ízesítetlen gyógyteákat.

fogyókúrás tábor louisiana

A nyolcadik fogysz juharsziruppal kilencedik napon már ihatsz különböző déligyümölcsökből préselt leveket is, enni azonban csak a fogysz juharsziruppal napon kezdhetsz, és akkor is csak húslevest vagy fogysz juharsziruppal kanalazhatsz. Minden idők 15 fogysz juharsziruppal diétája Tíz nap alatt tíz kiló mínusz Azok, akik kiállnak a juharszirup-diéta mellett, bámulatos, kilogrammos fogyásról számolnak be.

Több internetes fórumozó az egekig magasztalja a juharszirup-diétát - azt mondják, a kúra alatt sem voltak fáradékonyak, és a juharszirup-koktél cukortartalma miatt energiaszintjük is végig olyan volt, mintha nem is diétáztak volna, és soha nem érezték magukat éhesnek. Tény, hogy a fogysz juharsziruppal gazdag A- B2- B5- és B6-vitaminban, oázis fogyás és folsavat is tartalmaz, ám a kétkedőket mindez nem győzi meg.

légitársaság pilóta fogyás

Biztonságos fogyás Ha a kétes megítélésű diéták helyett inkább természetes zsírégetőkkel fogynál, tippekért nézd meg videónkat! Fejfájás, hasmenés, vitaminhiány Azok, akik csalódtak a juharszirup-diétában, vagy eleve szkeptikusak a monodiétákkal szemben, azt mondják, hiába a magas vitamintartalom, egyetlen étellel nem fedezheted a szervezeted szükségleteit.

ÍGY ÉTKEZTEM - avagy egy SIKERES FOGYÁS részletei: napi menü, nasik, rostok

Ők azt mondják, a diéta alatt az alacsony kalóriabevitel és az ásványi anyagok megvonása miatt fejfájásra, émelygésre és fáradékonyságra számíthatsz, a szilárd táplálékok újbóli fogyasztásakor pedig súlyos hasmenéssel kell majd megküzdened. Nem lehet vitatni, hogy mivel a diéta alatt sem fehérjéhez, sem zsírhoz, sem pedig rosthoz nem jut hozzá a szervezeted, a kúra nem használ az egészségednek, ám az ellenzői szerint akár drasztikus károsodást is okozhat, hiszen a közel kéthetes időszak alatt a folyadékbevitelen kívül gyakorlatilag egyetlen igényét sem elégíted ki a testednek.

kirby wilbur fogyás