Fogyás gyilkosság


Gyilkos fogyókúrák. Megéri?

Dolgok, amikkel újra és újra tönkreteszed a diétádat CZs Ha te is azok közé tartozol, akik csalónapok nélkül, teljes kitartásukat beleadva tesznek eleget nap mint nap diétás étrendjüknek és edzéstervüknek, mégsem mozdul meg a mérleg, akkor ezt a cikket neked írtuk! Ha úgy érzed, erőfeszítéseid hiábavalóak, te is biztosan elkövetsz egyet — vagy leginkább többet — az alább felsorolt hibák közül, amik bizony gátolják fogyókúrád fogyásban alszik. Úszol az árral Mi történik, mielőtt elhatározod, hogy bizony fogyás gyilkosság kell faragnod magadról néhány kilót?

Megfogalmazódik a döntés, egy régi, jól ismert diéta után nyúlsz, fogyás gyilkosság felkutatsz valamit a neten.

mach 4 zsírégető mellékhatások

Összezavarodsz a sok-sok ajánlástól, nem tudod eldönteni, hogy mi a jó neked, tehát csak úszol az árral, igyekszel kevesebbet enni, és lehetőleg egészséges ételeket választani. Na, ez az első lépés, ahol azonnal elrontod a diétádat.

Hiába választasz egy étrendet, vagy kezdesz bele egy kínzó edzésprogramba — amire cikkünk további részében is kitérünk —, ha az nem megfelelő számodra és szervezeted számára. Csökkented a kalóriát, rendben. Csökkented a szénhidrátot, rendben.

De elegendő fehérjét viszel fogyás gyilkosság szervezetedbe? Gondoskodsz a szükséges vitaminokról, ásványianyagokról, tápanyagokról?

fogyás statesboro ga

Honnan is tudhatnád, ha csupán ad hoc jelleggel haladsz előre — valójában persze egyhelyben toporzékolsz — nap mint nap. Miért rossz ez? Mert ha fogyás gyilkosság ütközöl, nem tudod majd, merre menj tovább. Dokumentáld a céljaidat, és lehetőség szerint a táplálkozásodat, mozgásodat, és a változásokat is.

Időről időre mérd meg magad, esetleg havi rendszerességgel készíts magadról egy fotót is, lehetőleg ugyanabban a ruhában.

a bélbaktériumok lefogynak

A koplalástól várod a csodát Ez a pont valójában szervesen kapcsolódik az előzőhöz. Mi történik akkor, ha gyorsan és drasztikusan csökkented a bevitt kalória- és szénhidráttartalmat?

Hasi elhízás Fogyás Assu has gyilkosság, csökkentse a zsírt, has, hasi elhízás png

A szervezeted éhezni kezd. Mi csinál a szervezeted, ha éhezni kezd? Falási rohamokra ösztönöz, amiknek be is dőlsz, ha nem vagy elég erős.

fogyás injekció victoza

Ha pedig mégis az vagy, a szervezeted, ahelyett, hogy a felszedett zsírt bontaná le, tartalékolni kezd, a mérleg nyelve pedig nem mozdul majd semerre sem.

Ugye te sem akarsz ingerlékeny, fáradékony, kimerült lenni? Nem kell annak lenned, ha sikerül megtalálnod az arany középutat.

Hibák fogyókúra alatt - Dolgok, amiket elrontasz, és amik gátolják a fogyást

Márpedig, ha odafigyelsz fizikai és mentális egészségedre a diéta alatt is, akkor az első és legfontosabb feladatod, hogy a megfelelő étrendet kövesd. Nem fog menni, és nem is kell, hogy menjen. Ne gyötörd magad, és a tested, inkább igyekezz lépésről lépésre haladni. Ne csüggedj, ha nem sikerül minden gyakorlatot végrehajtanod, vagy helyesen végrehajtanod elsőre.

nyári fogyás rutin

Idővel könnyebb lesz, a fizikumod és állóképességed javulni fog. Ha csak gyötröd és túlhajtod magad, egy életre meg fogsz utálni minden mozgásformát.

A következő oldalon tippjeink folytatódnak, lapozz!

eco slim produktas