Fogyókúrás medvék


Medve támadt a 8 méter magasan lévő sasfészekre A madarak abban a pillanatban elrepültek, amikor észlelték a veszélyt.

fogyás történetek a tumblr előtt és után

A célzott vadászatot a mezőgazdasági minisztérium indítványozta, mert a ragadozók sok kárt okoznak a jószágbanés a haszonállatok mellett az emberekre is veszélyt jelenthetnek.

A törvényjavaslat szerint medvének kell pusztulnia, közülük öt kilőnek, a többi eltűnését természetes fogyás, többek között elhullás, és közlekedési balesetek útján tervezik elérni.

bambi benson fogyás

A farkasok közül pedig 11 ragadozó elpusztítására adott engedélyt a minisztérium. A fogyókúrás medvék sem kímélik a hivatásos vadászok — Fotó: Pixabay Korábban is próbálkozott már a szlovén kormány állatritkítási határozat elfogadásával, akkor egy civil természetvédő szervezet végül megakadályozta a szabályos vérengzést. Szlovéniában az utóbbi években az országban élő medvék rendkívül megszaporodtak, számukat nagyjából re becsülik, a szakemberek szerint azonban egy egyedből álló fogyókúrás medvék lenne ideális az országnak.

hiúság fogyás duarte kb

Az elszaporodott medvék sok kárt tesznek a jószágban, ami miatt a gazdák dühösek a kormányra. A hatóságok szerint a medvék veszélyt jelenthetnek az emberre is. A szlovén mezőgazdasági minisztérium szerint az országban 12 farkasfalka él, melyek egyenként állatból fogyókúrás medvék.

orvos fogyás manassas va

A hivatalos adatok szerint a farkasok idén 72 juhot, 17 tehenet, 15 lovat, egy szamarat és két más haszonállatot öltek meg Szlovéniában.

Kiemelt kép: Pixabay.

a mag csökkentésének legjobb módja