Fogyókúrás alakformálók, Kapcsolódó cikkek


fogyókúrás alakformálók

Rendszeresen edz, odafigyel az étkezésére, azonban neki is vannak olyan testrészei, melyek karbantartására még a sport sem elegendő. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos, testsúlygyógyásszal, aki több mint 20 éve kutatja a fogyókúra különböző területeit. Ráadásul egy-egy fogyókúra alkalmával többnyire nem  onnan fogyunk le, ahonnan valójában szeretnénk.

fogyókúrás alakformálók

A kezelés tényleg a zsírpárnákba hat! Ezt követően a  zsírszöveti diagnózisnak és a bőr állapotának megfelelően összeállított, személyre szabott  áramcsomagokat juttat a MediFat Elektrolipolízis készülékkel a kiválasztott testrész zsírpárnájába.

Ha valami nehezen megy, azt könnyű feladni, míg ha sikerélményünk van, az erőt és kitartást ad — mondja dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás program megalkotója.

Tehát mindenféleképpen szükség van a tűszúrásokra, viszont maga az áramhatás okozta érzésegyáltalán nem kellemetlen. Kriszta esetében már az első alkalommal szóba került, hogy nála csupán formálódásra, feszesedésre van szükség,  nem pedig fogyókúrára!

fogyókúrás alakformálók

Fogyókúrás alakformálók Ágnes, aki azt is hozzátette, mennyire fontos, hogy mindig szakembert keressünk, ha fogyni, vagy formálódni szeretnénk! A  téma aktualitását jelzi, hogy a különféle alakformáló kezelések javallatairól, ellenjavallatairól és a szakmai kompetenciákról meghívott előadóként Dr. Fogyókúrás alakformálók Ágnes  Forrás:Lifestyle Communications.

fogyókúrás alakformálók