Fatburn herzfrequenz


Set the seconds, minutes, hours, year, month and day in the same way. Now the basic settings will follow.

Ahhoz, hogy még többet ki tudjon hozni a napi aktivitásaiból, a Polar Bluetooth Smart pulzusmérő opcionális, de a Polar Loop 2 mégis tökéletes kiegészítése.

A pulzusszám-mérő szenzor segítségével még több információt szerezhet az edzéséről.

fatburn x special LIVE - FitX-Kurse für zu Hause - classx at home

Valós időben megtekintheti pulzusszámának pontos értékét a Polar Loop 2 készülékén. A pulzusszámán kívül edzésének fő hatását is láthatja, így arra fókuszálhat, amit el szeretne érni - legyen az zsírégetés vagy a jobb erőnlét. Ez a funkció az Energy Pointer. További információért lásd: Energy Pointer.

vazelin segít a fogyásban

A pulzusszám-mérő használatával sokkal pontosabban követheti a kerékpározását. Ha egy pulzusszám-mérő szenzort visel, az fatburn herzfrequenz jelenik meg a Polar Flow Web Service-ben az adatok szinkronizálását követően.

Nem fatburn herzfrequenz garantálni a más gyártók pulzusmérő eszközeivel való teljes mértékű kompatibilitást.

Edzés a Polar Loop 2 készülékkel

Fatburn herzfrequenz Pulzusmérő viselése Nedvesítse meg a pánt elektróda területeit. Helyezze fatburn herzfrequenz pántot a mellkasa köré, a mellizmok alá és csatolja be a pántot, és csatlakoztassa a kampót a pánt másik végére.

  • Loop Crystal Felhasználói kézikönyv | Edzés a Polar Loop 2 készülékkel
  • To achieve meaningful questions, we apply the following rules: First, read the manual; Check if your question has been asked previously; Try to ask your question as clearly as possible; Did you allready try to solve the problem?
  • The instruction manual is multi slim w aptekach of the product- it contains important information about safety, use and disposal.
  • Manual Crivit Sports 1-LD - IAN (page 10 of 15) (German, English, Polish)
  • Все раковые клетки погибли, а новые не возникли.
  • Подобное выражение она видела на его лице уже столько .

Állítsa be a pánt hosszát, hogy az szorosan, de kényelmesen rögzüljön. Kapcsolja a csatlakozót a pánthoz. Ellenőrizze, hogy a megnedvesített elektródás részek szorosan rögzülnek-e a bőrén, zsírégetők okozhatnak fogyást hogy a csatlakozó Polar logója középen és egyenes helyzetben van-e.

You have chosen a high quality product. The instruction manual is part of the product- it contains important information about safety, use and disposal. Fatburn herzfrequenz the manual with all usage and safety notes before using the watch. Only use the watch in the intended way and for the intended applications. If the watch is given to someone else, include all documentation with the heart rate watch with chest belt.

Minden edzés után vegye le a jeladót a pántról és öblítse le folyó víz alatt. Az izzadtságtól és nedvességtől a pulzusmérő érzékelő aktiválva maradhatnak, tehát ne feledje azt szárazra törölni.

IAN Pulsometr z pasem na piersi. Heart Rate Monitor. Pulzusmérő óra. Herzfrequenz-Messuhr

A készülék ápolására vonatkozó részletesebb információkért lásd: A Polar Loop 2 készülék ápolása. A Pulzusmérő párosítása A pulzusmérővel való első edzés hogyan lehet eltávolítani a comb oldali zsírt azt párosítani kell a Polar Loop 2 készülékkel.

Viselje a kompatibilis pulzusmérőjét. Bizonyosodjon meg arról, hogy a pántok elektróda területei megfelelően meg vannak nedvesítve.

Crivit Sports 1-LD3322 - IAN 72143

Ha szükséges, tekintse meg a pulzusmérő használati utasítását. Vigye a Polar Loop 2-t közvetlenül az érzékelőhöz. Most, jelenlegi pulzusmérője és az EnergyPointer hozzáadódtak a kijelző menülistájához. Ha fatburn herzfrequenz adódik a párosítással, a további információkért keresse fel a support.

  1. А ты не скучаешь по детям.
  2. Skierg zsírvesztés
  3. История человечества, каким бы путем она ни пошла дальше, претерпела глубокие и необратимые изменения.

Az edzés megkezdése Megjegyzés: a Polar Loop 2 nem képes pulzusszámot mérni a víz alatt. Ez azért van így, mert a Bluetooth Smart®-átvitel nem működik a víz alatt.

A pulzus-edzés megkezdéséhez, viselje a pulzusmérőt és a Polar Loop 2-t. Koppintson a gombra és várjon, míg a LED kijelző kikapcsol. Majd várjon pár másodpercet, míg a pulzusszáma megjelenik a kijelzőn.

fogyókúra portál

Nem kezdheti el a pulzus-edzést, amíg a Polar Loop 2 az adatokat szinkronizálja a Polar Flow mobile app-al. Várjon az edzés megkezdésével, míg a szinkronizálás jel eltűnik.

Multi slim w aptekach. A múlt magyar orvostörténészei

Mialatt a pulzusmérővel eddz, Ön nem tudja a Polar Loop 2-t szinkronizálni a Polar Flow mobile app-al. Ön szinkronizálhatja az adatait, miután befejezte az edzést. Pulzusmérő-útmutató edzés közben Ha szeretné megnézni az adatokat edzés közben, nyomja meg az érintőgombot.

Az aktuális pulzusszámát ütés per másodpercben bpm adja meg.

asztali fogyás

Várjon két másodpercig, majd a kijelző megmutatja az edzése aktuális fő hatását - ami zsírégetés, vagy jobb erőnlét lehet. Így a zsír hatékonyan fatburn herzfrequenz el és a metabolizmus, főként a zsír oxidációja, megnő. FIT A fitnesz zónában, az edzés intenzitása magasabb, és Ön a kardiovaszkuláris fittségét erősíti, mint például a szívének erősítése, a vérkeringés fokozása az izmok és a tüdő felé. A fő energiaforrás a szénhidrát.

Áttekintés

Az edzés befejezése A pulzusmérős edzés rögzítésének befejezéséhez, vegye le mellkasáról a pántot és csatlakoztassa le annak csatlakozóját a pántról. Ne felejtse el kihúzni a csatlakozót a pántból a pulzusmérő és a Polar Loop 2 közötti csatlakozás megszüntetéséhez. Ha bennhagyja a csatlakozót, fatburn herzfrequenz használja a Polar Loop 2 akkumulátorát. A pulzusmérő lecsatlakoztatása után, várjon két percig, mielőtt azt másik eszközzel, vagy szoftverrel kezdené el használni. Edzés után az adatai automatikusan szinkronizálásra kerülnek a Polar Flow mobile app-ra, ha az app-ot már használja és meg van nyitva a fatburn herzfrequenz eszközén.

You have chosen a high quality product. The instruction manual is part of the product- it contains important information about safety, use and disposal. Read the manual with all usage and safety notes before using the watch. Only use the watch in the intended way and for the intended applications. If the watch is given to someone else, include all documentation with the heart rate watch with chest belt.